Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Χρυσή Αυγή…

Thank You…Και σοβαρολογώ απολύτως. Την ευχαριστώ για την ευκαιρία που προσφέρει σε εμένα και σε χιλιάδες μη-αποκτηνωμένους συμπολίτες μου να διορθώσουμε λάθη δεκαετιών και να κάνουμε μια νέα αρχή στην πολιτική ζωή. Διότι, πλέον ξέρουμε πέραν πάσης αμφιβολίας και, πλέον, δεν υπάρχουν αθώοι.

Ναι, χάρη στη Χ.Α. ξέρουμε ότι στον πυρήνα της κυβέρνησης βρίσκονται άτομα που, όχι μόνο υιοθετούν έναν ακραίο, διχαστικό και ακροδεξιό λόγο, αλλά και που δηλώνουν έτοιμα να συνεργαστούν σε κυβερνητικό επίπεδο με τη νεοναζιστική τραμπούκικη συμμορία, μόνο και μόνο για να διατηρηθούν γαντζωμένα στην εξουσία.

Χάρη στη Χ.Α. ξέρουμε χωρίς αμφιβολία ότι στο κόμμα της ΝΔ υπάρχουν βουλευτές και στελέχη που θεωρούν τους ναζί «σάρκα εκ της σαρκός» τους και, προφανώς, δεν ενοχλούνται από το ενδεχόμενο συνεργασίας με νεοναζί δολοφόνους.

Χάρη στη Χ.Α. ξέρουμε ότι ο πρόεδρος του πάλαι ποτέ σοσιαλιστικού κόμματος της Ελλάδας, προκειμένου να παραμείνει στο προσκήνιο και να καθυστερήσει την εξαΰλωσή του, ανιστόρητα και άθλια προσχωρεί σε ψευδείς θεωρίες, εξευτελίζοντας την ιστορία του κόμματος του οποίου ηγείται.

Χάρη στην Χ.Α. ξέρουμε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι «σοβαροί» δημοσιογράφοι σε «σοβαρά» ΜΜΕ είναι έτοιμοι να ξεπλύνουν τα ανομήματα της νεοναζιστικής δράκας, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Επίσης, ξέρουμε χωρίς καμία αμφιβολία ότι άλλοι «σοβαροί» δημοσιογράφοι γίνονται ρόμπες ξεκούμπωτες και εμφανίζονται είτε ως ηλίθιοι, είτε ως εντελώς αποκομμένοι από την πραγματικότητα.

Χάρη στη Χ.Α. ξέρουμε άνευ καμίας αμφιβολίας ότι η αστυνομία είναι πλήρως διαβρωμένη από ακροδεξιά νεοφασιστικά στοιχεία.

Χάρη στη Χ.Α. ξέρω ότι ένας σημαντικός αριθμός συμπολιτών μου είναι τόσο αποκτηνωμένος και αντιδημοκράτης που, ακόμα και μπροστά σε αδιαμφισβήτητα στοιχεία σχετικά με το ποιόν της ναζιστικής συμμορίας επιμένει να δηλώνει ανοιχτά ότι τη στηρίζει με την ψήφο του, και στα παπάρια του κι αν αυτοί οι τύποι είναι δολοφόνοι, ναζί και αντικείμενα της ποινικής δικαιοσύνης.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πράγματα για τα οποία θέλω να ευχαριστήσω τη Χ.Α. Προτού εγώ και οι χιλιάδες συμπολίτες μου που πιστεύουμε ακόμα στην αξία της δημοκρατίας λειώσουμε το κεφάλι και των νεοναζί, αλλά και των συμπαθούντων τους, κάθε μορφής και είδους…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s