Μπράβο παιδιά!!!!

Σοκ και δέος επικρατεί στις τάξεις των αναρχικών, κουκουλοφόρων, χουλιγκάνων, μπαχαλάκηδων, αντιεξουσιαστών και λοιπών “εχθρών της δημοκρατίας”, μετά τις διπλές ανακοινώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Δένδια και του ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ (ξέρω ότι τον τσαντίζει, γι’ αυτό και το τονίζω) υπουργού Εσωτερικών Χ. Μαρκογιαννάκη για τα μέτρα που θα καταπολεμήσουν τη δράση αυτών των ατόμων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του παρόντος blog, σε μια κίνηση ανάλογη με αυτή του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ του ’44, οι κουκουλοφόροι ετοιμάζονται να καταθέσουν στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης μολότοφ, βαριοπούλες, πέτρες, ξύλα, μπογιές και άλλα όπλα, σε μια κίνηση γενικού τους αφοπλισμού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ηγέτες του Ανεξάρτητου Κράτους των Εξαρχείων, περιδεείς και τρομοκρατημένοι από τα νέα μέτρα, μελετούν την αξιοπρεπή τους παράδοση στους στρατάρχες Δένδια και Μαρκογιαννάκη, καθώς μετά από ενδελεχή εξέταση της κατάστασης που διαμορφώνεται, κατέληξαν ότι έχουν πλέον μπει σε μια no-win φάση. Vae Victis!!!

Άλλες πληροφορίες φέρουν την κυβέρνηση, μετά την άμεση επιτυχία που είχαν τα μέτρα για τους κουκουλοφόρους -πριν καν εφαρμοστούν!-, να εξετάζει τη μετατροπή σε ιδιώνυμο αδίκημα του να φοράς χαμηλοκάβαλα παντελόνια, μπλουζάκια με στάμπες death metal και άλλων αντιεξουσιαστικών συγκροτημάτων, του να φωνάζεις συνθήματα για την οικογένεια του διαιτητή σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και λοιπών αθλοπαιδειών, καθώς και να απαγορεύσει την αγορά και πώληση ρούχων που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για ενέργειες κατά της δημοκρατίας (στρατιωτικού τύπου παντελόνια με μεγάλες τσέπες, φούτερ με κουκούλα, πράσινα σταράκια, σκούφοι, κλπ). Κυβερνητικό στέλεχος φέρεται να είπε ότι “η δημοκρατία επεβλήθει στα πανεπιστήμια, σιγά μην κωλώσουμε να την εφαρμόσουμε και στο Κολωνάκι!”, δίνοντας το ξεκάθαρο στίγμα των προθέσεων της κυβέρντησης.

Επίσης, η αστυνομία, εκτός από τις “ομάδες κρούσης με τα παπάκια”, σχεδιάζει να δημιουργήσει ειδικό σώμα το οποίο θα φορά τουρμπίνες στην πλάτη και, όταν συμβαίνει κάτι, θα παρεμβαίνει πετώντας. Ήδη, όπως μας ανέφερε ρουφιάνος μας, αστυνομικοί εκπαιδεύονται στις κάθετες εφορμήσεις, τα loops και τις πτήσεις σε χαμηλό ύψος με ταυτόχρονη χρήση του κλομπ και των χημικών, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Κατεχάκη μελετούν το ενδεχόμενο να φέρουν στην Ελλάδα, ως ειδικό σύμβουλο της ΕΛ.ΑΣ. το Δικαστή Dredd. Άντε, παιδιά, και εις κατώτερα…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s