Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και…

Το post του Ανέστη μοιάζει εξαιρετικά απαισιόδοξο, ωστόσο κατά την άποψή μου είναι εύστοχο και -ίσως- πιο αισιόδοξο απ’ όσο φαίνεται αρχικά.

Δεν είμαι σίγουρος (εκείνη την ώρα δούλευα και ήμουν εξαιρετικά ζαλισμένος και ήθελα να τελειώσω, οπότε άκουγα με μισό αυτί…), ωστόσο έχω τη σαφή αίσθηση ότι στο δελτίο της “κρατικής” ΝΕΤ (χθες στις 9 μ.μ.) υπήρξε “ρεπορτάζ” γύρω από τις δυνατότητες που έχουν οι εργαζόμενοι, τώρα που άλλαξαν τα πράγματα με το ασφαλιστικό, ώστε όταν φθάσουν στο τέλος του παραγωγικού τους βίου να πάρουν επιπλεόν σύνταξη (προφανώς, παραπάνω από τα ψιχία που θα τους δώσουν τα ενοποιημένα και λεηλατημένα ταμεία).

Στο πλαίσιο του “ρεπορτάζ”, παρουσιάστηκε η δυνατότητα ιδιωτικής ασφάλισης, επενδύσεων σε μετοχές-ομόλογα (δεν νομίζω να ξεκαθαρίστηκε αν προτείνονται τα δομημένα ή τα αδόμητα…) και άλλα τέτοια ωραία. Μπράβο στην ΝΕΤ, που ενδιαφέρεται για το μέλλον μας και μας πληροφορεί για το τι μπορούμε να κάνουμε για να διασφαλίσουμε το μέλλον μας και μπράβο της που μας μαθαίνει κάμποσους τρόπους ακόμα να ενισχύσουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία στην Ελλάδα. Δεν ξέρω, μόνο, αν το “ρεπορτάζ” εντάσσεται στις ΣΔΙΤ.

Όλα εξαίσια και καλώς καμωμένα. “Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες”…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s